Verkoop

img_4842

 

 

U kunt bij ons terecht voor alles wat met geluid en licht te maken heeft en dit voor ieders budget: van setjes voor de beginnende DJ tot de meest professionele geluids- en licht apparatuur.

In onze prachtige showroom staat alles testklaar opgesteld : trussen, podium, moving heads, lichteffecten, rookmachines, speakers, mengtafels, microfoons, effectapparatuur, enz…

U kunt bij ons terecht voor de meest gangbare merken, zoals LD Systems, RCF, DB Technologies, JBL, JB Systems, DAP Audio, LD Systems, QSC, … en Cameo, Chauvet, Briteq, Showtec en ADJ voor licht.

We hebben er bewust voor gekozen om niet via een webshop te werken. Het gaat hier over apparatuur die je moet kunnen horen, zien en voelen.  Graag maken wij tijd voor onze klanten om te kijken wat precies nodig is en zo nodig te helpen met het maken van de juiste keuze.  Zo vermijd je niet alleen een hoop transport op de weg, maar ook het risico dat je met je gloednieuwe apparatuur in de kou blijft staan wanneer het niet doet wat je dacht.

Gewoon snel een kabeltje bestellen kan uiteraard wel via ons contactformulier. Ook leveren aan huis behoort tot de mogelijkheden.

Zijn we dan duurder dan de webshops ?  Neen! Wij bieden onze producten aan tegen de gangbare prijzen die je op het internet kan vinden.  De service krijg je er zo bovenop.

Zijn we dan gekker dan de rest ? Waarschijnlijk wel … We willen gewoon bewijzen dat er iets bestaat als “liefde voor het vak”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

More information

Vraag vrijblijvend een offerte voor aankoop of huur van materiaal.

Waarom kiezen tussen de beste prijs of de beste service ? Wij geven u beide !

Offerte aanvragen
Referenties
Spectrum op Hertalse Spiegelfeesten
1 maart 2016 - Kristof Mertens

Herentalse Horeca kiest voor Spectrum als partner voor de Spiegelfeesten ! 4 dagen feest op de Grote Markt in Herentals. De XXL Spiegeltent hangt vol met ons licht en geluid, zorgvuldig voorbereid en afgewerkt.   

Samenwerking met Roga Percussion
26 januari 2016 - Kristof Mertens

Sinds een aantal jaren bestaat er een synergie tussen Spectrum en Roga Percussion. Roga Percussion is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van percussie in de breedste zin van het woord. Specialisatie is voor veel bedrijven de toekomst. In plaats van alles tegelijk te willen doen, hebben Spectrum en Roga gekozen voor een nauwe samenwerking […]

Meer Referenties