DJ

Hieronder vindt u een kleine selectie van ons aanbod. Neem vrijblijvend contact met ons op om het volledige aanbod te leren kennen.

 

Foto's website dj.001

JB systems DJ-Kontrol 3S : De DJ-Kontrol 3S is een professionele twee-kanaals digitale DJ controller. Deze S-variant is voorzien van een aantrekkelijk design met zilver en metallic accenten. Het is een relatief compacte controller die ondanks zijn afmetingen een heleboel functionaliteiten en mogelijkheden biedt.

269 Euro

 

Foto's website dj.002

DAP Core Kontrol D4i : De Kontrol D4i is de ideale DJ MIDI controller voor diegene die meer wil dan 2 decks tegelijk. Hij is dan ook niet alleen digitaal in te zetten, maar heeft ook analoge ingangen. Hiermee is de Kontrol D4i ideaal voor de DJ die ook graag een setje tabletops of draaitafels naast zijn digitale DJ-set wil hebben staan.

356 Euro

 

Foto's website dj.003

JB Systems is al langer bekend om haar budget-mengpanelen. Gelukkig komt de beginner ook een heel eind op weg met deze JB Systems Mix 2. Het stijlvolle, donkere, zwarte design is kenmerkend voor deze serie en geeft de apparatuur een apart karakter dat erg netjes staat in iedere DJ-booth.

109 Euro

 

Foto's website dj.004

De kracht achter dit mengpaneel is de eenvoudige interactie met een PC of laptop. De mixer is namelijk voorzien van twee USB-aansluitingen, die moeiteloos kunnen worden aangesloten op twee USB-poorten op uw PC of laptop. Hierdoor wordt de samenwerking met uw favoriete DJ-software wel heel makkelijk.

169 Euro

 

Foto's website dj.005

Dap Core Mix-4 USB DJ mixer : een vierkanaals DJ-mixer met ingebouwde MP3-module, waarmee u audio kunt afspelen vanaf en opnemen op een USB-stick of SD-kaart. Daarnaast heeft deze mixer twee onafhankelijke USB audio-interfaces en zelfs twee aparte microfoonkanalen. De Mix-4USB beschikt tevens over een stereo effect send en return.

359 Euro  (535 Euro)

 

Foto's website dj.006

JB Systems Mix 6 USB : Veel horeca-gelegenheden snakken naar een degelijke 19 inch mixer die compact is, maar toch voldoende functionaliteit biedt om er in het weekend een DJ op los te laten. Geen probleem voor deze MIX6usb mixer. Met succesformules als de Beat- en BPM-serie weet JB Systems wel hoe ze mixers in elkaar moeten zetten.

259 Euro

 

Foto's website dj.007

Dap iMix 7.2 USB : De DAP IMIX-7.2 USB is een baanbrekende rackmixer. De reden hiervan zijn de displays, die per kanaal aangeven wat de geluidsbron is. Een 16-tal weer te geven bronnen is beschikbaar, zodat personeel snel inzicht heeft in de gekozen ingangen. De 7 kanalen en de twee uitgangskanalen hebben individuele LED VU-meters, voor uitzonderlijk inzicht in de signaalniveaus.

629 Euro (749 Euro)

 

Foto's website dj.008

Synq SMD-2 : Deze SMD-2 is een perfect instapmodel dankzij zijn twee kanalen. Ideaal voor diegene die alleen maar twee tabletops of draaitafels wil aansluiten. Hij heeft ook een USB aansluiting, dus past perfect in een digitale setup met MIDI-tabletops.

239 Euro (274 Euro)

 

Foto's website dj.009

Synq XTRM-1 : Extreem hoge torque DJ draaitafel die onder diverse merken op de markt wordt gebracht. Zo ook onder de merknaam van SynQ. Een echte topper die de strijd aan gaat met de bekende Technics sl-1200 serie.

419 Euro

 

Foto's website dj.011

JB Systems Headz Blue : De ultieme lichtgewicht koptelefoon + microfoon met een uitstekende geluidskwaliteit voor uw smartphone, tablet, computer, enz.

24,90 Euro (30 Euro)

 

 

Foto's website dj.012

LD Systems HP-1100 DJ : Loud and rugged DJ headphones with one-sided cable routing and good sound insulation characteristics. The individually adjustable size of the LD HP 1100 DJ and its softly cushioned, closed cans and headband ensure optimum fit and thus makes themcomfortable to wear.

49 Euro (59 Euro)

 

Foto's website dj.013

LD Systems DJ-300 : The DJ300 is a value-priced, full-featured Class AB power amplifier with an output of 150W per channel  4 ohms and 250W in 8-ohm bridge mode. Its sturdy construction paired with low weight makes it perfect for DJs in mobile use and smaller permanent installations.

199 Euro (215 Euro)

 

Foto's website dj.014

LD Systems SP-44K : The LDSP44K is a professional 4-channel power amplifier offering amazing value and versatility in a compact lightweight Class H design. Suitable for touring and installation sound reinforcement it delivers a maximum of 4x 980W into 2Ohms and 2x 1.960 in 4Ohms stereo bridge mode.

1799 Euro (1899 Euro)

 

Foto's website dj.015Voor prijzen van de meer professionele apparatuur (Pioneer/Allen&Heath/Denon…) helpen wij u graag persoonlijk verder en maken enkel offertes op maat. Voor (semi-)professionelen hebben wij bovendien speciale voorwaarden.

 

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.  Eventuele fouten voorbehouden.
More information

Vraag vrijblijvend een offerte voor aankoop of huur van materiaal.

Waarom kiezen tussen de beste prijs of de beste service ? Wij geven u beide !

Offerte aanvragen
Referenties
Spectrum op Hertalse Spiegelfeesten
1 maart 2016 - Kristof Mertens

Herentalse Horeca kiest voor Spectrum als partner voor de Spiegelfeesten ! 4 dagen feest op de Grote Markt in Herentals. De XXL Spiegeltent hangt vol met ons licht en geluid, zorgvuldig voorbereid en afgewerkt.   

Samenwerking met Roga Percussion
26 januari 2016 - Kristof Mertens

Sinds een aantal jaren bestaat er een synergie tussen Spectrum en Roga Percussion. Roga Percussion is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van percussie in de breedste zin van het woord. Specialisatie is voor veel bedrijven de toekomst. In plaats van alles tegelijk te willen doen, hebben Spectrum en Roga gekozen voor een nauwe samenwerking […]

Meer Referenties