Corporate Events

Om tijdens Coronatijden toch uw klanten, medewerkers of fans te bereiken, bieden wij een professionele web streaming dienst aan. Multi-cam, professioneel geluid en belichting: het kan allemaal.

contacteer ons vrijblijvend !

Voor bedrijfsevenementen steunen wij op 4 peilers: voorbereiding, punctualiteit, flexibiliteit en afwerking. Spectrum AV verzorgt meetings, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, personeelsfeesten, enz.

Alles wordt grondig voorbereid en uitgevoerd. We nemen ook de nodige tijd om alles zorgvuldig door te lopen met alle betrokkenen, zodat je bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaat op de klant.

More information

Vraag vrijblijvend een offerte !

Waarom kiezen tussen de beste prijs of de beste service ? Wij geven u beide !

Offerte aanvragen
Heet van de naald
Spectrum AV investeert in nieuwe Midas mixers
20 maart 2021 -

Spectrum AV investeerde in 3 nieuwe Midas M-32 en M-32R Live mengtafels. Deze zijn compact en toch heb je alles bij, wat ideaal is bij onze recente bezigheden als Streaming Partner. Hierbij kochten we ook ineens een hoop Conference Microfoons, zodat we klanten niet moeten uitrusten met headsets en volledig Corona-proof kunnen werken !

Partner Plug & Play
20 maart 2021 -

18 bedrijven uit de audiovisuele-, de event- en de IT sector bundelen hun krachten. Met Plug & Play bieden ze streaming diensten aan voor onder andere de realisatie van interactieve events. Bij de 18 bedrijven is Spectrum AV uit Herenthout

Meer Referenties