Corporate Events

Om tijdens Coronatijden toch uw klanten, medewerkers of fans te bereiken, bieden wij een professionele web streaming dienst aan. Multi-cam, professioneel geluid en belichting: het kan allemaal.

contacteer ons vrijblijvend !

Voor bedrijfsevenementen steunen wij op 4 peilers: voorbereiding, punctualiteit, flexibiliteit en afwerking. Spectrum AV verzorgt meetings, bedrijfsfeesten, productvoorstellingen, personeelsfeesten, enz.

Alles wordt grondig voorbereid en uitgevoerd. We nemen ook de nodige tijd om alles zorgvuldig door te lopen met alle betrokkenen, zodat je bedrijf een onuitwisbare indruk achterlaat op de klant.

IMG_3311

More information

Vraag vrijblijvend een offerte voor aankoop of huur van materiaal.

Waarom kiezen tussen de beste prijs of de beste service ? Wij geven u beide !

Offerte aanvragen
Referenties
Spectrum op Hertalse Spiegelfeesten
1 maart 2016 - Kristof Mertens

Herentalse Horeca kiest voor Spectrum als partner voor de Spiegelfeesten ! 4 dagen feest op de Grote Markt in Herentals. De XXL Spiegeltent hangt vol met ons licht en geluid, zorgvuldig voorbereid en afgewerkt.   

Samenwerking met Roga Percussion
26 januari 2016 - Kristof Mertens

Sinds een aantal jaren bestaat er een synergie tussen Spectrum en Roga Percussion. Roga Percussion is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van percussie in de breedste zin van het woord. Specialisatie is voor veel bedrijven de toekomst. In plaats van alles tegelijk te willen doen, hebben Spectrum en Roga gekozen voor een nauwe samenwerking […]

Meer Referenties