Speakers

 

img_4845

In onze showroom staan permanent een groot aantal speakers testklaar opgesteld. Alles wordt aangestuurd vanop een digitale Soundcraft mixer, zodat je meteen van de ene speaker naar de andere kunt switchen.  Wij zijn verdeler van onder andere DB Technologies, LD Systems, RCF, QSC, JBL, Audac, DAP Audio, JB Systems, …

Wij testen samen met de fabrikanten continu nieuwe speakers, zodat we onze eerlijke bevindingen kunnen doorgeven aan onze klanten. Graag adviseren wij u over actieve en passieve systemen, welke luidspreker voor welke toepassingen enz.

Prijzen ? Die vindt u ongetwijfeld op het internet. Wij moeten speakers testen, geen prijzen in het oog houden overal in de wereld. Wij leveren gewoon aan de laagste prijs*.

Hieronder vind je een kleine selectie van speakers die er toch een beetje uitspringen door prijs/kwaliteitverhouding, innovativiteit, geschiktheid voor een bepaalde toepassing of gewoon omdat het een donders goeie speaker is !…

 

image001

DB Technologies Ingenia Series:

Testklaar in de showroom, in combinatie met de Sub 18H.

 

 

 

 

Foto's website Speakers.001

LD Systems Maui 11 Mix : De MAUI 11MIX is een compact PA systeem met een enorm brede spreiding. Deze versie is zwart en uitgevoerd met een ingebouwde mixer. Erg handig voor het aansluiten van bijvoorbeeld een microfoon en gitaar.

 

 

Foto's website Speakers.002

LD Systems Maui 44 : De LD Systems MAUI44 is een krachtig geluidssysteem met een waanzinnige spreiding van maar liefst 120 graden. Doordat het systeem is opgedeeld in vier frequentiegebieden wordt een track tot in detail mooi weergegeven.

 

 

Foto's website Speakers.003

LD Systems Curv 500 ES : De LD Systems CURV 500 ES is een allround geluidsset. Hij is zowel geschikt voor zang, als voor spraak. Deze entertainer set bestaat uit 1 subwoofer en een 4 array satellieten.

 

 

 

Foto's website Speakers.004

DB Technologies ES-503 : Dit EX 503 luidsprekersysteem bestaat uit één subwoofer en twee topkasten die ook gecombineerd kunnen worden. Elke top is voorzien van vier 3-inch woofers. Door hun opstelling fungeren ze als een line-array waardoor een fors bereik wordt bewerkstelligd.

 

 

Foto's website Speakers.005

RCF Evox 8 : RCF brengt een luidsprekersysteem op de markt dat gebruikt maakt van het line-array principe. Hierdoor is het mogelijk een groter bereik te creëren met minder vermogen. RCF staat bekend om het bouwen van hoogwaardige luidsprekers die een frisse en punchy klank hebben.

 

 

Foto's website Speakers.006

LD Systems Dave 8 Roadie : Deze compacte, actieve luidsprekerset is ideaal voor kleine feestjes. De LD Systems Dave 8 Roadie is voorzien van een ingebouwde mixer. Deze mixer biedt ruimte aan bijvoorbeeld een smartphone en microfoon.

 

 

Foto's website Speakers.008

LD Systems GT-12A : Op zoek naar een degelijke actieve luidspreker, voor een betaalbare prijs? De LD Systems GT12A is een actieve luidspreker die ook prima als monitor gebruikt kan worden. Een versterker is niet meer nodig, je kunt direct aan de slag!

 

 

Foto's website Speakers.009

LD Systems GT-Sub 15A : Actieve 15″ sub van het Duitse merk LD Systems. Degelijke kwaliteit voor een prijsje !

 

 

 

Foto's website Speakers.010

LD Systems Stinger 12 AG2 : Op zoek naar een actieve PA luidspreker? De Stinger12AG2 is een actieve 12 inch luidspreker van het merk LD Systems. LD Systems staat bekend om haar Duitse degelijkheid.

 

 

Foto's website Speakers.011

Deze Stinger SUB15AG2 is een 15 inch actieve subwoofer van het merk LD Systems. Deze subwoofers vormen in combinatie met de Stinger topkasten een leuke geluidsset voor veel drive-in shows.

 

 

 

Foto's website Speakers.014

DB Technologies DVX-D12 HP : De DVX D12 HP is een krachtige luidspreker met een maximale SPL van 131 dB. Om een zeer helder en vol geluid te produceren krijgt de D12 HP hulp van digipro G2 versterkertechnologie voor hoge en lage frequenties. De hoge frequentieversterker voorziet de 1.4 inch compressie driver van 700 Watt RMS vermogen.

 

 

 

Foto's website Speakers.016 DB Technologies Sub 15H : De SUB 15H zorgt voor strakke en diepe bassen, waarbij de ‘H’ in zijn naam staat voor hybride. Het hybride-aspect aan de SUB 15H is het feit dat er een bass-reflexbehuizing wordt gecombineerd met een hoorngeladen subwoofer. Het gevolg is dat subwoofer erg lage frequenties kan weergeven voor zijn afmetingen.

 

 

Foto's website Speakers.017

DB Technologies Sub 18H : Deze subwoofer is uitgerust met een stevige DSP module waardoor het vermogen beter benut kan worden. In de DSP kunt u de crossover-frequentie, de fase en de delay van de subwoofer aanpassen. De 18H heeft de beschikking over een 18-inch woofer die aangestuurd wordt door een krachtige 1500-Watt klasse-D versterker.

 

 

Foto's website Speakers.018

RCF Art 312 MKIII : Dit is de ultieme luidspreker voor zangers, bands, presentaties en drive-in shows die het uiterste van een geluidsset verlangen. Ultieme geluidskwaliteit en een ongelooflijke geluidsdruk is wat deze luidsprekers produceren.

 

 

 

Foto's website Speakers.020

RCF Sub 8004-AS : De Sub 8004-AS is een zeer krachtige 18” subwoofer die zeer geschikt is voor professionele toepassingen. Deze actieve sub heeft een weergaloze 18-inch woofer met een 4-inch spreekspoel. Door zijn berkenhouten kabinet levert hij uitzonderlijk lage frequenties. Versterkt door een 1250W digitale versterker module.

 

 

Foto's website Speakers.021

RCF TT1-A : De RCF TT1-A is de kleinste in TT-A serie van RCF. Maar schijn bedriegt want de TT1-A is een perfect, klein en vooral krachtige luidspreker met een vermogen van 800 watt. Hierdoor is de TT1-A geschikt voor elke situatie waarbij het geluid krachtig versterkt moet worden, live geluid situaties komt deze luidspreker het beste tot zijn recht.

 

 

Foto's website Speakers.025

JBL SRX-812 : Deze SRX812P-luidspreker is afkomstig uit de SRX800-serie, een moderne luidspreker die netwerkmogelijkheden combineert met een goed geluid en héél veel vermogen. Een ingebouwde versterker, gefabriceerd door versterkerfabrikant Crown, stuwt de speakers tot grote hoogte. Elke luidspreker uit de SRX800 is voorzien van een HiQnet-module.

 

 

Foto's website Speakers.026

JB Systems Vibe 12 MKII (passief): De Vibe reeks stond er al om bekend dat het een reeks van ruige kasten is die tegen een stootje kan en erg netjes presteert voor de prijs.  Er is een set versterkermodules voor zowel de Vibe als PL-reeks uitgebracht, waarbij de module voor de Vibe 12 de AVM-1 is. Het is een kwestie van aansluiten, er in schroeven en u heeft opeens een set actieve luidsprekers!

 

 

Foto's website Speakers.027

JB Systems Vibe 18 MKII sub (passief) : JB Systems heeft deze lijn eens onder de loep genomen om te zien of er nog wat verbeteringen of aanpassingen konden worden gedaan en zodoende is deze MKII serie uitgebracht. Onder meer uitgebreid met een 10 inch topkast en een 15 inch subwoofer die bij de Vibe-reeks nog ontbrak.

 

 

Foto's website Speakers.028

LD Systems Stinger 12 Monitor : De Stinger MON121AG2 is voorzien van een ingebouwde versterker. Deze LD Systems monitor heeft een stoere uitstraling door zijn beschermende grill en zwarte lak.

 

 

Foto's website Speakers.029

DB Technologies Flexsys FM12 : Een goede klank neerzetten is iets waar dB Technologies al jaren goed in is. Dankzij de hoogwaardige componenten lukt ze dit ook weer bij deze FM12 vloermonitor. Door de stevige bouw en goede klank zal iedere artiest verheugd zijn om deze op het podium te zien staan.

 

 

Foto's website Speakers.030

RCF NX-12 SMA Coaxiale floormonitor: Met een digitale Digipro versterkermodule die maar liefst 700 Watt levert is het mogelijk om volumes van 129dB SPL te behalen. Dit kan perfect van pas komen als er veeleisende bands op het podium staan die zichzelf willen horen, hoe groot de FOH ook is.

 

 

Foto's website Speakers.031

RCF TT-25 SMA : Deze TT25-SMA is een full range, hoge prestaties coaxiale podium monitor. De lineaire curve respons, de consistente dekking en het akoestische vermogen maakt deze luidspreker de professionele keuze op het gebied van veeleisende situaties.

 

 

 

Foto's website Speakers.033

LD Systems Roadbuddy 10 : De LD Systems Road Buddy 10 is een mobiele geluidsset die op een accu werkt. Dankzij de wieltjes en het handige trolley handvat neem je hem overal mee naar toe. Hij wordt geleverd met een draadloze microfoon en is voorzien van een interne speler.

 

 

 

Foto's website Speakers.034

Wij verdelen ook speaker van het Belgische merk Audac, vooral in gebruik bij vaste installaties. Zowel 100 Volt als laag-ohmige systems zijn beschikbaar. Neem contact met ons op voor gepast maatwerk !

 

 

* Volgens de Belgische wetgeving mag er niet met verlies worden verkocht. Wij garanderen dus de laagste prijs, indien haalbaar. Wij kunnen niet worden verplicht aan een bepaalde prijs te verkopen en behouden zelf het recht om al dan niet te leveren aan een klant.
More information

Vraag vrijblijvend een offerte !

Waarom kiezen tussen de beste prijs of de beste service ? Wij geven u beide !

Offerte aanvragen
Heet van de naald
Spectrum AV investeert in nieuwe Midas mixers
20 maart 2021 -

Spectrum AV investeerde in 3 nieuwe Midas M-32 en M-32R Live mengtafels. Deze zijn compact en toch heb je alles bij, wat ideaal is bij onze recente bezigheden als Streaming Partner. Hierbij kochten we ook ineens een hoop Conference Microfoons, zodat we klanten niet moeten uitrusten met headsets en volledig Corona-proof kunnen werken !

Partner Plug & Play
20 maart 2021 -

18 bedrijven uit de audiovisuele-, de event- en de IT sector bundelen hun krachten. Met Plug & Play bieden ze streaming diensten aan voor onder andere de realisatie van interactieve events. Bij de 18 bedrijven is Spectrum AV uit Herenthout

Meer Referenties