Modeshows

Starten doe je met een catwalk. Deze kan uitgebouwd worden met een backstage, projectieschermen, LED video walls en uiteraard met geluid en een mooie belichting. Voor dit laatste gebruiken we bijna enkel nog LED spots. Deze technologie is – buiten milieuvriendelijk – erg handig. Elke spot kan alle kleuren van de regenboog weergeven. Ook voor witte verlichting kan je kiezen tussen koud en warm wit, met alle gradaties tussenin. Bovendien geeft een LED spot geen warmte af, zodat de temperatuur op de catwalk werkbaar blijft.

  • 1417-2podiumdelen
  • trusscontrusties, evt. afgewerkt met (bedrukte) houten panelen
  • doeken in alle kleuren (ook spaghetti doeken)
  • verlichting / video walls
  • tapijt
  • geluidsinstallatie
More information

Vraag vrijblijvend een offerte voor aankoop of huur van materiaal.

Waarom kiezen tussen de beste prijs of de beste service ? Wij geven u beide !

Offerte aanvragen
Referenties
Spectrum op Hertalse Spiegelfeesten
1 maart 2016 - Kristof Mertens

Herentalse Horeca kiest voor Spectrum als partner voor de Spiegelfeesten ! 4 dagen feest op de Grote Markt in Herentals. De XXL Spiegeltent hangt vol met ons licht en geluid, zorgvuldig voorbereid en afgewerkt.   

Samenwerking met Roga Percussion
26 januari 2016 - Kristof Mertens

Sinds een aantal jaren bestaat er een synergie tussen Spectrum en Roga Percussion. Roga Percussion is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van percussie in de breedste zin van het woord. Specialisatie is voor veel bedrijven de toekomst. In plaats van alles tegelijk te willen doen, hebben Spectrum en Roga gekozen voor een nauwe samenwerking […]

Meer Referenties