Nieuws

Cursus geluidstechniek voor beginners

cursus-001In januari 2017 starten we met een basiscursus geluidstechniek.
Heb je een coverband en verzorg je zelf de techniek ?
Ben je DJ en moet je soms ook geluid doen voor een optreden ? Of wil je gewoon weten waar al die knopjes in godsnaam voor dienen ?
Dan ben je van harte welkom.
Zowel theorie als praktijk komen aan bod. We beginnen bij het begin en halen problemen aan die je gaandeweg kunt tegenkomen. De bedoeling is dat iedereen die de cursus verlaat, zelf een basis PA set kan opbouwen en het geluid kan regelen van een optreden. Ben je na de cursus een volleerde geluidstechnicus ? Neen, maar je hebt wel de basiskennis om aan de slag te gaan.
Deze cursus zal doorgaan op 3 woensdagavonden na elkaar en starten op 18 januari om 19.30u
Aantal deelnemers is beperkt tot 10, inschrijving kost 120 Euro voor de hele cursus.
Meer info ? mail naar

 

Auralex Acoustics

web-logo-newSpectrum AV is sinds kort dealer van Auralex Acoustics. Auralex is de nummer 1 wereldwijd in het behandelen van problemen met akoestiek in ruimtes. Ren dus niet meteen naar de doe-het-zelver om snel wat mouche tegen de muur te plakken. Dat lost het probleem (hoogstwaarschijnlijk) niet op. Op de website van Auralex kan je gratis een room analyse laten uitvoeren. Uiteraard hebben we in onze showroom een aantal Auralex producten staan. Of hangen. Of liggen…

 

Opening showroom 2.0

Wel. Het zit zo. We openden een showroom in oktober vorig jaar in ons toenmalige magazijn. Het was een zeer mooie showroom, daar was iedereen het over eens. Maar we zaten een beetje verborgen achter een grote zwarte magazijndeur. Na een paar maanden voelden we de noodzaak om uit het donker te treden en een echte “winkel” te openen, zo met etalage en al.

Toeval wilde dat onze buren net besloten om hun winkel te sluiten. Dus alweer een paar maanden, 400m2 meter tapijt en 100 liter verf later, presenteren wij u vol trots : de Showroom 2.0 !!

Kom kijken tijdens onze opendeurweek van maandag 5 tot en met zondag 11 september. Tal van aanbiedingen op 2dehands, winkeldemo’s en nieuw materiaal. 

 

gebouw

 

Opening showroom

Begin oktober 2015 openden wij een prachtige showroom in het industriegebied Klein Gent, op de grens
tussen Herenthout en Herentals. Wij zagen dit als een noodzaak om onze klanten nog beter te kunnen adviseren.  Alles wat je regelmatig nodig hebt als DJ, geluids- of lichttechnieker hebben we in stock : tape, kabels, stekkers, handschoenen, lichtklemmen, …
Slechts 1 adres : Atealaan 9d – 2270 Herenthout

IMG_3657

Nieuw podium

Spectrum AV investeert in 48 nieuwe Prolyte podiumdelen.

Beschikbare vaste hoogtes: 20 – 40 – 60 – 80 – 100 cm, of verstelbare poten 45-60 cm.

IMG_3295

More information

Vraag vrijblijvend een offerte voor aankoop of huur van materiaal.

Waarom kiezen tussen de beste prijs of de beste service ? Wij geven u beide !

Offerte aanvragen
Referenties
Spectrum op Hertalse Spiegelfeesten
1 maart 2016 - Kristof Mertens

Herentalse Horeca kiest voor Spectrum als partner voor de Spiegelfeesten ! 4 dagen feest op de Grote Markt in Herentals. De XXL Spiegeltent hangt vol met ons licht en geluid, zorgvuldig voorbereid en afgewerkt.   

Samenwerking met Roga Percussion
26 januari 2016 - Kristof Mertens

Sinds een aantal jaren bestaat er een synergie tussen Spectrum en Roga Percussion. Roga Percussion is gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van percussie in de breedste zin van het woord. Specialisatie is voor veel bedrijven de toekomst. In plaats van alles tegelijk te willen doen, hebben Spectrum en Roga gekozen voor een nauwe samenwerking […]

Meer Referenties